Support

Home > Genel

Hornet Ekonomisi: Honey / Ödüller / Hornet Puanları

Hornet, Hornet Ekonomisi olarak tanımlanan heyecan verici bir kavram geliştirdi. Bu, Honey adını verdiğimiz sanal para birimimize verdiğimiz isim.

Bir geri adım atalım: Hornet neden sanal bir para birimine ihtiyaç duyuyor?

Bir süreden beri diğer kullanıcılar tarafından üretilen güzel içerikleri ödüllendirmek istediğinizi söylüyorsunuz ve artık, bunu yapmanız mümkün! Bir kullanıcıya fotoğraf ve videolarını ne kadar beğendiğini göstermek için Ödül gönderebilirsin. Ödül göndermek yalnızca o kullanıcıyı ödüllendirmekle kalmaz; dikkat çekmek için de güzel bir yoldur. Aynı şekilde, sen de harika içerikler üretiyorsan, şimdi başkaları da sana Ödüller göndererek sevgilerini gösterebilirler. Hepsinden önemlisi, anlamsız bir klişe olmaktan öte, Hornet Ödülleri aslında ürün, hizme ve nakit para ile takas edilebilir.

Hey şeyin nasıl işlediği çok kolay.

Hornet Ekonomisi, aldığın Ödülleri kullanarak ürettiğin içerikten para kazanmana olanak tanır. Basit.

Adım adım anlatalım:

  • Kullanıcı, uygulamadan ya da hornet.com/shop web dükkandan Honey satın alır.
  • Kullanıcı harika bir paylaşım görür ve bunu Ödül göndererek ödüllendirir. 3 tıklama sistemi, Ödülün değerini kullanıcının Honey bakiyesinden sorunsuz bir şekilde alır.
  • Ödülü alan kişiye otomatik olarak Ödül’ün değeri kadar Hornet Puan aktarılır.
  • Alıcı daha sonra bu Hornet Puanlarını Hornet Web Mağazası’ndan seçebilecekleri için kullanabilir.

Yani, para birimimiz sanal olsa da, gerçek ürünler ve hizmetler, hatta nakit para bile elde edebilirsin! Düzenli olarak harika içerikler üret, karşılığında Ödülleri topla ve puanlar da hızla biriksin! Hiç yorulmadan, Hornet Puanlarını, evinden adım atmadan ve bir kuruş harcamadan Hornet Premium veya Hornet T-shirt ile değiştirebilir ya da Amazon hediye kartına dönüştürebilirsin. Hepsi zaten yapmakta olduğun şeyi yaptığın için!

Hornet’e katkıda bulunarak doğrudan Hornet Puan da kazanabilirsin. Daha fazla bilgi edinmek istiyorsan, Katkıda Bulunan Topluluk Gruplarımıza göz at ve https://hornetapp.com/contributors/programs adresinden Hornet Puanlarını nasıl kazanabileceğini gör.

Dahası var! Hornet’in kimi özelliklerinin kilidini açmak için de Honey kullanabilirsin. Bu küçük işlemler sana önerildiğinde ekranında belireceklerdir. Bir süreliğine belli bir özelliğin kilidini açmak için küçük bir Honey yeterli olacaktır.

Çok heyecanlı olduğunu ve kullanmaya can attığını anlıyoruz, ancak her küçük ayrıntıyı daha iyi anlatmak için biraz daha açalım.

Honey

S. Honey nedir?

C. Honey, Hornet’in sanal para birimidir.

S. Ne kadar Honey’im olduğunu nasıl bilebilirim?

C. Honey cüzdanın, profil sayfandan veya video hikayelerinin üstündeki üst gezinme satırından bulunabilir. Sevimli, altıgen şeklinde küçük bir gökkuşağı. Sadece üzerine dokun ve Honey cüzdanını açılacak ve bakiyeni gösterecek. Ayrıca Honey satın almak için doğru yer de burası. Profilinde Honey cüzdanını bulmak için avatarına tıkla, alt gezinme satırında yer alan profil fotonun üstünde yeni Honey ikonunu göreceksin. Buna dokunduğunda Honey cüzdanın açılır ve bakiyeni gösterir.

S. Nasıl Honey alabilirim?

C. Honey’i App Store’dan veya web mağazamızdan satın alabilirsin. En kolay yolu, profilindeki Honey cüzdanına girmek, bu seni kolayca adım adım yönlendirecektir. Honey’ini harcamak isteyip de yeterli bakiye kalmadığında cüzdanına Honey ekleyebilirsin.

S. Honey’i nasıl kullanabilirim?

C. Honey, sıradışı bir An veya Videoya beğenini göstermenin bir yolu olan Ödüller’i yollamak için kullanılabilir. Ayrıca, uygunluk durumuna bağlı olarak Honey, çeşitli özellikleri uygulamada açmak için de kullanılabilir. Honey kullanılarak belirli bir özelliğin kilidi açılabiliyorsa, Honey simgesini ve bu özelliğin kilidini açmanın maliyetini görürsün. Yakında sahip olduğun Honey’ini harcamak için harika yeni yollar da ekliyor olacağız.

S. Başka bir Hornet kullanıcısına Honey yollayabilir miyim?

C. Hayır, Honey diğer profil sana ait olsa bile başka bir Hornet profiline aktarılımaz.

S. Neden Honey kullanmalıyım?

C. Honey kullanışlı, ekonomik, ve de güvenli. Ödül göndermek için Honey kullanmak, Hornet üyelerini daha üstün içerik oluşturmaya ve böylelikle akış’ının kalitesini artırmaya teşvik eder, ayrıca Honey’i bazı özelliklerin kilidini açmak için kullanmak da, Hornet’i uygun bir fiyata daha dolu dolu hale getirir.

Ödüller

S: Ödüller nedir?

C: Ödüller, sıradışı içerik için beğenini göstermenin yoludur. Ödül göndererek, içeriği yayınlayan kişiye teşekkür etmiş olursun ve aynı zamanda akış’ındaki bu güzel içeriğin diğer kullanıcıların da dikkatini çekmesine yardımcı olmuş olursun.

S: Nasıl Ödül gönderebilirim?

C: Akıştaki her bir An’da, yeni bir Ödül ikonu bulacaksın — buna dokunarak seçebileceğin ödülleri toplu olarak görebilirsin. Kendini doğru ifade edebileceğin çeşit çeşit Ödül seçenekleri oluşturduk. Yollamak istediğin Ödül’ü seç ve iletmek için üstüne dokun.

S: Ben de Ödül kazanabilir miyim?

C: Elbette! Hornet’te içerik paylaşan herkes topluluktan Ödül kazanmaya hak kazanır.

S: Diyelim Ödül aldım. Şimdi ne olacak?

C: Ödül kazandığında, profiline otomatik olarak Hornet Puan yüklenir. Kazandığın Hornet Puan miktarı, aldığın ödül/lerin cinsine göre değişir. 

Sıkça Sorulan Sorularımızı (SSS) tüm dillerde güncel tutmaya çalışıyoruz, ancak en güncel bilgiler SSS’ın İngilizce versiyonunda yer almaktadır. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Back to all topics

Quantcast