Підйом профілю

Що таке «Підйом профілю»?

Підйом профілю – це функція, яка дозволяє розкрутити Ваш профіль та помістити його в самому верху списку користувачів на 1 годину. Для багатьох користувачів навколо Ваш профіль буде відображатися найближче до них першим у списку.

Після підняття Ви побачите таймер, який інформуватиме про тривалість підйому Вашого профілю.

Переваги «Підйому профілю»

Розкручуючи свій профіль, Ви отримуєте набагато більше охоплення в мережі. Це означає, що набагато більше людей перегляне вашу сторінку і напише Вам. Так Ви зможете знайти свою пару набагато швидше!

Щоб Ви переконалися у ефективності функції, ми щоразу надсилатимемо Вам повідомлення зі статистикою по кількості переглядів і повідомлень, які Ви отримали під час Підйому.

Як придбати «Підйом профілю»?

  1. Відкрийте сторінку свого профілю
  2. Натисніть на кнопку Підняти Профіль 
  3. Натисніть Піднятися Зараз
  4. Коли Вас буде перенаправлено на сторінку оплати, підтвердіть транзакцію
  5. Ваш Підйом почнеться одразу після успішної покупки
  6. Функція Підйом доступна лише в певних містах як для користувачів безкоштовного, так і Premium плану.

Як покращити результати Підйому?

Не задоволені досвідом використання Підйому? Ось кілька порад, як покращити Ваші результати!

  1. Розкручуйтесь в години пік. Пам’ятайте: що більше профілів онлайн, то кращі результати Ви отримаєте. Це означає, що найкращі результати Ви отримаєте у вечірні години, коли користувачі більш активні в мережі.
  2. Розкручуйтесь в більш населених районах. Що більше профілів навколо вас, то кращі результати! Якщо Ви живете за містом, спробуйте наступного разу, коли будете в центрі міста, і Ви побачите різницю!
  3. Завантажте привабливу головну фотографію профілю. Пам’ятайте, що інші користувачі бачать ваш профіль в сітці по головній фотографії. Зробіть гарний вибір!
  4. Ми не рекомендуємо змінювати фотографію профілю безпосередньо перед Підйомом. Пам’ятайте, що Hornet має модерацію, і завантажене фото спочатку має пройти модерацію. Тому зачекайте деякий час після завантаження!

Чи знають інші користувачі, що я підняв свій профіль?

Інші користувачі не бачитимуть, що Ви підняли свій профіль. Ми також приберемо індикатор, що показує відстань до вашого профілю.

Якщо Вам потрібна допомога з цією функцією або Ви хочете залишити відгук, напишіть нам на feedback@hornet.com.

Back to all topics

Quantcast