Валюта Hornet: Honey / Подарунки / Бали Hornet

Компанія Hornet розробила захоплюючу концепцію, відому як валюта Hornet. Це наша назва для віртуальної валюти під назвою Honey.

Але давайте подивимося передісторію: навіщо Hornet потрібна віртуальна валюта?

Протягом деякого часу користувачі говорили нам, що хочуть винагороджувати інших користувачів, які створюють гарний контент. І це стало можливим. Покажіть користувачеві, наскільки подобаються його фотографії та відео, надіславши йому подарунок. Надіславши подарунок, Ви не лише винагороджуєте користувача, а й привертаєте його увагу до себе. Так само, якщо Ви створюєте гарний контент, інші можуть зробити вам комплімент надіславши подарунок. Є ще одна гарна новина: подарунки Hornet можна обміняти на фірмові товари, послуги та готівку.

Все дуже просто. 

Валюта Hornet дозволяє монетизувати контент, який Ви створюєте, обмінюючи подарунки, які Ви отримуєте. Це дуже просто.

Давайте розберемо детальніше, як це відбувається на практиці:

  • Користувач купує Honey у застосунку Hornet  або нашому веб-магазині за адресою hornet.com/shop.
  • Користувач бачить чудовий пост і винагороджує його, надсилаючи подарунок. Цей процес у 3 кліки знімає  вартість подарунку з балансу Honey цього користувача.
  • Одержувачу подарунка автоматично нараховуються Бали Hornet, еквівалентні вартості подарунка.
  • Потім одержувач може обміняти ці Бали Hornet на товари в Інтернет-магазині Hornet.

Отже, незважаючи на те, що наша валюта є віртуальною, Ви можете отримати матеріальні товари та послуги, навіть готівку! Постійно створюйте крутий контент, отримуйте подарунки та накопичуйте Бали. Ви можете обміняти Бали Hornet на Hornet Premium, футболку Hornet або перетворити їх на подарункову картку Amazon, не виходячи з дому й не витрачаючи ні копійки. Все за те, що ви вже робите!

Ви також можете заробляти Бали Hornet роблячи внески у Hornet. Якщо Ви хочете дізнатися більше, перегляньте наші групи співавторів і подивіться, як Ви можете заробити Бали Hornet на https://hornet.com/contributors/programs.

А є ще більше функцій! Ви можете використовувати Honey, щоб розблокувати функції Hornet. Ці мікротранзакції з’являться, якщо вони будуть доступні для Вас. Ви зможете розблокувати певну функцію на короткий час, сплативши невелику суму Honey зі свого віртуального рахунка. 

Давайте розберемо всі можливості до дрібниць.

Валюта Honey

Що таке Honey?

Honey – це віртуальна валюта Hornet.

Як дізнатися, скільки в мене Honey?

Ваш рахунок (гаманець) Honey можна знайти на сторінці Вашого профілю або на верхній панелі навігації над відеоісторіями. Це милий маленький райдужний шестикутник. Просто натисніть його і він відкриє Ваш гаманець Honey та покаже баланс. Тут також можна купити Honey. Щоб знайти гаманець Honey у своєму профілі, просто торкніться свого аватара на нижній панелі навігації та Ви побачите піктограму Honey у верхній частині фотографії профілю. Торкнувшись неї, Ви відкриєте свій гаманець Honey і побачите поточний баланс.

Як отримати Honey?

Придбайте Honey в App Store або в нашому веб-магазині. Найпростіший спосіб – це зайти у свій гаманець Honey у своєму профілі та поповнити його за допомогою простих підказок. Ви також можете додати Honey у свій гаманець, якщо не вистачає Honey для придбання послуги або обміну.

Як використовувати Honey?

Honey можна використовувати для відправки подарунків, щоб висловити комплімент за крутий контент або відео. Крім того, залежно від наявності, Honey також можна використовувати для розблокування різних спеціальних функцій. Якщо певну функцію можна розблокувати за допомогою Honey, Ви побачите піктограму Honey, а також вартість розблокування цієї функції. У майбутньому ми додамо нові цікаві способи витратити Honey.

Чи можу я надіслати Honey іншому користувачу Hornet?

Ні, Honey не можна перенести в інший профіль Hornet, навіть якщо цей інший профіль є Вашим.

Чому я маю використовувати Honey?

Honey – це зручно, доступно та безпечно. Використання Honey для надсилання подарунків дає змогу заохочувати користувачів Hornet створювати якісний контент і покращувати якість спільноти, а використання Honey для розблокування спеціальних функцій – зробить Hornet більш функціональним і все це за доступною ціною.

Подарунок

Що таке подарунок?

Подарунки – це спосіб висловити комплімент або вдячність за якісний вміст автору. Надсилаючи подарунок, Ви дякуєте користувачеві, який опублікував класний контент, а також допомагаєте виділити чудовий контент у стрічці постів для інших користувачів.

Як надіслати подарунок?

Коли в стрічці постів Ви побачите новий значок подарунка — просто торкніться його, щоб відкрити колекцію подарунків. Ми створили колекцію подарунків, щоб Ви могли виражати свою індивідуальність навіть через подарунки. Оберіть подарунок, який Ви хочете надіслати, і торкніться відправити.

Чи можу я також отримати подарунки?

Так! Кожен, хто ділиться контентом на Hornet, має право на отримання подарунків від користувачів.

Я отримав подарунок, що далі?

Коли Ви отримуєте подарунок, у Ваш профіль автоматично додаються Бали Hornet. Кількість Балів Hornet, які Ви отримуєте, залежить від типу отриманого подарунка.

Ми намагаємося підтримувати актуальність наших Поширених Запитань (FAQ) усіма мовами, проте найактуальніша інформація надається в англійській версії FAQ. Перепрошуємо за можливі незручності.

Back to all topics

Quantcast